✏ Ѧʏ Ѳωи Ƨтσяʏʏ ヅ
◕ Saturday, 22 September 2012 | 0 Talkie(s)


Assalamualaikum . dah lama gile tasya tak update blog . sekarang tasya nak story pasal membew tasya . 
korang nampak kan gambar yang kat atas tuu . 
tuu membew tasya , name die zana . 

tasya kenal die tahun nie . kirenye die nie membew baru tasya . tasya sayang sesangat dengan die .  walaupun tasya baru kenal zana , tapi tasya tahu yang zana nie baik . 
zana selalu amik berat pasal tasya . die ikhlas kawan dengan tasya . die tak macam sesetengah kawan tasya . 
walaupun ade sesetengah orang tak suke tasya kawan dengan zana , tapi tasya tak kesah . 
kalo tasya ade masalah , mesti die akan jadi pendengar segala masalah tasya . 

pernah satu hari tuu tasya gaduh dengan mak tasya . mak tasya cakap sesuatu yang buat tasya sedih sangat . 'tasya masa tuu tak tahu nak mengadu kat sape , tasya pun pergi rumah zana . 
tasya cerita semua maslah tasya kat die sampai nangis . die pujuk tasya . 
lepas datang rumah zana , tasya pergi keluar dulu . malam tuu tasya tak tahu nak tidur mana , 
tak kan lha tasya nak balik rumah . kakak tasya jue dah risaukan tasya . die suruh tasya balik tapi tasya tak nak . tasya sakit hati gile dengan mak tasya . 
mase tuu tasya duduk aje kat taman tengah-II malam . 

zana call tasya suruh tasya balik . tapi tasya kata dengan die tasya tak nak . die nangis sebab risaukan tasya . 
mase tuu tasya terharu gile sebab die betul-II risaukan tasya . 
mase tuu ayep ade jugakk call tasya . sebab die risaukan tasya . die call tasya tapi tak dapat . 
die call zana suruh zana tumpang kan tasya kat rumah zana . tasya tak sangka ayep risaukan tasya . tasya ingatkan die masih marahkan tasya lepas apa yang berlaku kat tasya dengan die . 

last-II tasya tidur kat rumah zana . malam tuu kakak tasya jue ade mesej zana macam nie . 
" zana , pakwe tasya ucapkan , terima kasih sebab tumpangkan gembeng tuu . suruh si gembeng tuu tydo . cakap dengan die , esok balik rumah , jangan degil . 
tasya ucapkan terima kasih sesangat kat kakak tasya jue , ayep dengan zana sebab risaukan tasya . tasya tak ade niat pun nak menyusahkan korang . tasya sayang sangat kat korang . 
dan zana , thanks sebab jadi kawan aku . 






The End




Older Post . Newer Post